X


All Privatpersoner

Privatpersoner

Det finns tre olika varianter på arbetssätt som du kan välja emellan.

1. Om du har en egen hemsida så kan vi installera vår resegenerator (FE) på din sida. Alla bokningar ”taggas” med din hemsidesadress så att du åtnjuter provision samtidigt som du driver trafik till din sida.
2. Använd dig av www.nickes.com/partners/personligtnamn och hänvisa alla som du träffar och pratar med att gå in på denna sidan och boka. Alla bokningar ”taggas” med ditt namn så att du åtnjuter provision.
3. Använd dig av visitkort och flygblad och tala om för personer att de ska ange ditt namn vid bokning på www.nickes.com så att du åtnjuter provision.

Provision

Du tjänar pengar på varje bokning (exklusive flygbiljetter) som gjorts via din hemsida eller där kunder nämnt ditt namn vid bokning.  Du får 8 % provision på alla bokningar och provisionen betalas ut månadsvis.

Provisionen sammanräknas månadsvis och enligt nedanstående exempel:

Bokningar i Januari redovisas per e-mail till er i Februari (senast 20:e Februari).

Utskick av presentkorten sker enligt nedan:

Bokningar som redovisats till er i Februari får ni presentkort för i mars.

Räkneexempel

För att göra det väldigt enkelt så tar vi procentsatsen 8% som räkneexempel.  Du får presentkort som motsvarar 8% av kundens omsättning. Om kunden exempelvis bokar hotell och evenemangs-biljetter för 40.000 SEK, då får du 8% av denna omsättningen omräknat till presentkort, dvs 3200 SEK.

Viktig information

Presentkorten (gäller i 2 år) och räknas som en förmån och vi kommer att betala in arbetsgivaravgifter för dig till skatteverket. Exempel: Beräknat med 30 % i skatt som vi betalar in till skatteverket: 3200 * 30% = 960. Total inkomst för privatpersonen att bli beskattad för blir då 4160 kronor (3200+960).
Vi kommer kvartalsvis att sammanställa vilket belopp du tjänat ihop för sålda resor och avresta kunder. Detta belopp betalas ut till dig i form av presentkort och vi kommer att skicka in kontrolluppgift på beloppet till Skatteverket senast 31 januari varje år. Dessa uppgifter finns sedan förtryckta på din deklaration. Bekymmersfritt och enkelt! Det enda du behöver göra är att kontrollera deklarationen så att uppgifterna stämmer men detta är ju inget konstigt eftersom det gör du ju varje år med din vanliga inkomst.

Innehållet på denna sida är avstämt med Skatteverket 2013-04-26. (OBS! Avstämningen har inte någon rättslig innebörd om något skulle bli felaktigt!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *