X


All Företag

Företag

Online

Vi installerar vår resegenerator (FE) på din hemsida (som exempel kan ni se hur det fungerar hos hemmavinsten). Alla bokningar som görs via din hemsida ”taggas” med din hemsidesadress så att du åtnjuter provision samtidigt som du driver trafik till din sida.

Offline

Om du inte har en hemsida eller du inte vill installera vår resegenerator så kan du skickas s k ”leads” till sales@nickes.com. Vi bokar in denna ”lead” i vårt system och taggar den med ditt partner-id så att vi kan följa upp detta senare. Sales på Nickes.Com kontaktar sedan kunden och försöker konvertera kundens förfrågan till en bokning. Vid bokning erhåller ni provision månaden efter bokningen genomförts.

Provision

Ni tjänar pengar på varje bokning som gjorts via ert företags hemsida eller där kunder nämnt ert företag vid bokning. Ni får 8 % provision på alla bokningar och provisionen betalas ut kvartalsvis.

Provisionen sammanräknas månadsvis och enligt nedanstående exempel:

Bokningar i Januari redovisas per e-mail till er i Februari (senast 20:e Februari).

Utbetalning

Utbetalningen sker efter mot fakturering.

Provision utbetalas månadsvis och ni skickar en faktura till oss som vi betalar enligt nedanstående exempel:

Bokningar som redovisats till er i Februari faktureras ut med förfallodatum 10 mars.

Räkneexempel

För att göra det väldigt enkelt så tar vi procentsatsen 8% som räkneexempel. Ni får provision som motsvarar 8% av kundens omsättning. Om kunden exempelvis bokar hotell och evenemangsbiljetter för 40.000 SEK så får ni 8% av denna omsättningen dvs 3200 SEK.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *