X


All Föreningar

Föreningar

Vi är själva föreningsmänniskor och vi vet hur mycket jobb det är att dra in pengar till föreningen/klubben för att få verksamheten att gå runt. I er förening så finns det säkert många medlemmar, spelare och ledare som idag reser iväg på sportresor för att titta på fotboll, hockey, motorsport eller annan sport? Om de ändå ska resa iväg så varför inte tala om för dom att boka sin resa via er förenings hemsida samtidigt som er förening tjänar pengar.

Tillsammans kan vi skapa ett sätt där er förening tjänar enkla pengar!

Online

Vi installerar vår resegenerator (FE) på din hemsida (som exempel kan ni se hur det fungerar hos hemmavinsten). Alla bokningar som görs via din hemsida ”taggas” med din hemsidesadress så att du åtnjuter provision samtidigt som du driver trafik till din sida.

Offline

Om du inte har en hemsida eller du inte vill installera vår resegenerator så kan du skickas s k ”leads” till sales@nickes.com. Vi bokar in denna ”lead” i vårt system och taggar den med ditt partner-id så att vi kan följa upp detta senare. Sales på Nickes.Com kontaktar sedan kunden och försöker konvertera kundens förfrågan till en bokning. Vid bokning erhåller ni provision månaden efter bokningen genomförts.

Provision

Ni tjänar pengar på varje bokning som gjorts via er förenings hemsida eller där kunder nämnt er förening vid bokning. Ni får 8 % provision på alla bokningar (exklusive flygbiljetter) och provisionen betalas ut månadsvis.

Provisionen sammanräknas månadsvis och enligt nedanstående exempel:

Bokningar i Januari redovisas per e-mail till er i Februari (senast 20:e Februari).

Utbetalning

Utbetalningen sker mot fakturering.

Provision utbetalas månadsvis och ni skickar en faktura till oss som vi betalar enligt nedanstående exempel:

Bokningar som redovisats till er i Februari faktureras ut med förfallodatum 10 Mars.

Räkneexempel

För att göra det väldigt enkelt så tar vi procentsatsen 8% som räkneexempel. Ni får provision som motsvarar 8% av kundens omsättning. Om kunden exempelvis bokar hotell och evenemangsbiljetter för 40.000 SEK så får ni 8% av denna omsättningen dvs 3200 SEK.