X


All News Presentation – Pether Eriksson

Presentation – Pether Eriksson

pethererikssonvårbild_840x360Vi har ju ett antal återförsäljare som vi samarbetar med och nu tänkte vi presentera en av dom. Pether Eriksson, till vardags egen företagare med sitt företag ”Pether Eriksson Idrott och Utveckling”, är först till kvarn. Pethers tjänster är populära och i bygden har bl a Habil, Miljöhallen, Företagscatering, Ark-Tryckaren och M.P.Jonssons Måleri anlitat Pether

Skriftlig intervju med Pether Eriksson:

 • Kan du kort berätta lite mer vem du är och vad du jobbar med?­­­­­­­­­­­­­­­
  Jag född/uppväxt i idrotten och hockeyns värld efter 34 år i HV71:s organisation och verksamhet på alla dess nivåer startade jag upp Pether Eriksson Idrott och utveckling i september 2010. Där jobbar jag med företag/föreningar och utvecklar deras organisation, ledarskap och kommunikation.
  Gå in på min hemsida för mer information, klicka här!
 • Hur kom det sig att du började samarbeta med Nickes.Com?
  Det var Niklas som hörde av sig i september 2010 om vi kunde träffas och se om vi kunde ta  hjälp av varandra och hitta samarbetsvägar inom idrottens sfär och det har blivit några  projekt genom åren. Jag tar gärna en sväng förbi deras kontor emellanåt för en fika och en del snack för att utbyta ideer och tankar.
 • Hur upplever du samarbetet med Nickes.Com?
  Det är ett rakt och tydligt förhållningssätt mot varandra i positiv och lättsam ton och ”raka puckar”.
 •  Hur jobbar du för att återsälja Nickes.Com:s resor?
  Jag använder självklart mitt kontaktnät inom idrotten och företagsvärlden. Vår relation bygger på att jag involveras i speciella projekt just nu gäller World Cup 2016 i Toronto en riktig höjdare grej. Dit bör alla hockeyälskare åka och se med även känna på atmosfären runt matcher och staden. Jag rekommenderar ”Tre Kronor paketet” rätt kostnad för biljetter, hotell och flyg. Klicka här för mer info – Välkommen att boka
 • Är detta något du kan rekommendera till andra att göra?
  Ja absolut ett enkelt sätt öka sin kontaktyta. Att sälja till familjer eller ett kompisgäng på en turne ut i Europa för ishockey, fotboll eller varför inte en konsert bör finnas i allas agenda varje år så ta kontakt med Nickes.Com för att hitta rätt resa/turne just för dig/er.

Är du sugen på att bli återförsäljare? Kontakta niklas.hellberg@nickes.com för mer information.

PE-Nyhet-2016 1-2.001

Comments are closed.