X


All News Snabbare utbetalning – en skön nyhet på Future Events

Snabbare utbetalning – en skön nyhet på Future Events

Vi har förbättrat konceptet för våra partners genom att betala ut provision månaden efter bokning. Tidigare var det så att man fick provisionen efter att kunden avrest. Det kunde då dröja länge mellan bokning och utbetalning av provisionen.

Vi lyssnade på våra partners och denna synpunkt var den som oftast kom upp dvs att det var för lång tid mellan bokning och utbetalning av provisionen. Så det var ett enkelt beslut att fatta. Vi gillar ju våra partners och vill skapa långsiktiga affärer tillsammans med dom.

Provisionen sammanräknas månadsvis och enligt nedanstående exempel:

Bokningar gjorda i januari redovisas per e-mail till er i februari (senast 20:e februari) Utbetalning av provisionen för bokningar i januari sker i februari (senast 20:e februari)

Happy Selling

MVH

Niklas Hellberg
VD på Nickes.Com

 

Comments are closed.